Održan okrugli stol Distancirano socijalni

  • 07.06.2022
  • DIP-ov klub mladih

U utorak 7.06.2022. u Domu za starije osobe “Kantrida” Rijeka održali smo okrugli stol na temu Distancirano socijalni.Okrugli stol je dio javne kampanje za zagovaranje prava osoba kojima treba podrška i skrb, odraslih mladih osoba s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju i/ili osoba s invaliditetom, a provodi se u sklopu programa “DIP-ov klub mladih Priprema, pozor, radim“ kojeg sufinanciraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Hrvatska Elektroprivreda, OTP banka d.d. , a dragi domaćin nam je bio @Dom za starije osobe Kantrida, Rijeka.

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.