English week

  • 01.06.2020
  • Online aktivnosti

Hello everyone! We’re still here, online and now learning English! Because, why not?

Prije dva mjeseca započela su naša online druženja unutar kojih smo dijelili naše selfije, kako provodimo slobodno vrijeme, naše hobije, interese, misli te smo se tako i puno bolje međusobno upoznali. Zatim smo, nakon dugog sjedenja, odlučili pokrenuti se te smo započeli s treninzima uz našeg osobnog trenera i volontera Ivicu. No, niti tu nije kraj. Prošli tjedan odlučili smo malo i učiti te smo cijeli tjedan posvetili, ni više ni manje, nego učenju ENGLESKOG JEZIKA!

Naši volonteri, ujedno i studenti, dolaze s raznih studija, pa su tako neki od njih i studenti anglistike na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Svoja znanja studenti engleskog jezika, ali i studenti s drugih studija, odlučili su prenijeti na naše mlade. Izradili su mnoštvo kvizeva te su organizirali Zoom sastanke unutar kojih su razgovarali s mladima, učili s njima, uz puno smijeha i dobre zabave!
Naučili smo koje su to zemlje engleskog govornog područja, koje su njihove znamenitosti te, naravno, i koja je njihova tradicionalna hrana. Osim toga, naučili smo neke osnovne riječi iz engleskog jezika pa se sada znamo predstaviti, pozdraviti, imenovati odjevne predmete, boje, ali i biljke i životinje.

Naši mladi uživali su u aktivnostima koje su za njih pripremili volonteri, a posebice u zajedničkim virtualnim „učionicama“ na Zoom-u. Tko zna, možda je sljedeće na redu i učenje njemačkog jezika. Stay tuned and you’ll find out!

 

Više o aktivnostima možete pogledati klikom na sljedeći link: https://dip.hr/distancirano-socijalni/.

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.