Aktivnosti DIP-ovog kluba mladih od 5. do 9.10.2020.

  • 09.10.2020
  • DIP-ov klub mladih

Proteklog tjedna bili smo jako vrijedni. Započeli smo izradom rođendanskih čestitki za naših pet DIP-ovaca jer smo se umjesto kupnje darova odlučili za crtež i lijepu riječ. U utorak smo nastavili crtati čestitke, punili vrećice lavandom te očistili prostor. Srijeda nam je prošla u edukativnom tonu jer smo se bavili pravilima ponašanja u DIP-u. Neka smo pravila ponovili, a neka smo na prijedlog DIP-ovaca dodali. Sjajno! U petak smo završili s izradom vrećica punjenih lavandom i pripremili ih za prodaju na sajmu Zeleni Kastav, a zatim smo uz glazbu, veselje, pizze, pitu i torte proslavili čak pet rođendana! Detaljnije možete pročitati na: https://dip.hr/aktivnosti-dipovog-kluba-mladih/

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.