Projekt EPI - DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE I POTPORU

Pretraži
Idi na sadržaj

Glavni izbornik:

Projekt EPI

Drugi programi i projekti za djecu i mlade > Djeca
Projekt “EPI u vrtiću i školi” ima cilj spriječiti stigmatizaciju djece i mladih oboljelih od epilepsije i drugih konvulzivnih bolesti. Stručnim usavršavanjem odgojno obrazovnih djelatnika djelujemo upravo tamo gjde je najvažnije - djeca i mladi borave u školi najviše svoga aktivnog vremena pa je uloga učitelja i stručnih suradnika od neprocijenjive važnosti. Stručno osposobljavanje se provodi u dva ciklusa po 3 do 4 sata, a provode ga djelatnici KBC Rijeka, prof. dr. sc. Igor Prpić, dr.med,, mr.sc. Inge Vlašić Cicvarić, klinička psihologinja i Jelena Begić, bacc.med.tech. 
26.10.2017. smo bili u Osnovnoj školi Andrije Mohorovičića u Matuljima gdje su nas toplo i motivrano dočekali, a čeka nas, u studenom i drugi ciklus ovog stručnog usavršavanja. 
Projekt “EPI u vrtiću i školi” financira Primorsko goranska županija, a Ministarstvo za znanost, obrazovanje i sport je dalo suglasnost za provedbu projekta u školama.

Pratite nas i dajte nam podršku, ispričajte nam svoju priču, na Facebookpage: https://www.facebook.com/EPI-u-vrtiću-i-školi-129467364435247/ ili na info@dip.hr
 
Natrag na sadržaj | Natrag na glavni izbornik